مهدیه

مهدیه

مهدیه

مهدیه

آشنایی با ای سی یو و یادگیری نحوه تعمیر ECU

عنوان : یادگیری راه استفاده و تعمیر چاپگر اچ پی 

این مقاله در ارتباط با آشنایی با اجزای دستگاه فتوکپی و تعمیرات دستگاه کپی می باشد.

نیاز آشنایی با دستگاه فتوکپی و تعمیرات دستگاه کپی در دنیای امروز رو به افزایش است.این موضوع به دلیل تاثیر فوق العاده این دستگاه ها در کار های روزمره هر انسانی است.دستگاه فتوکپی دستگاهی است که از سند و یا تصاویر بصری بر روی کاغذ کپی تهیه می‌کند. اکثر ماشین‌های فتوکپی امروزی از روش الکتروفتوگرافی استفاده می‌کنند.فتوکپی به طور گسترده در تجارت، دولت و تحصیلات استفاده می‌شود.یکی از انواع کار های تعمیرات تعمیرات تخصصی تجهیزات اداری است که شغلی پردرآمد می باشد تعمیرات تخصصی انواع دستگاههای فتوکپی می باشد که با توجه به پیشرفت تکنولوژی در سالهای اخیر و ورود دستگاههای جدید به بازار و کمبود تکنسین متخصص در زمینه تعمیرات دستگاههای جدید فتوکپی باعث شده تا تعمیرات فتوکپی به یکی از شغلهای پر درآمد این روز ها تبدیل شده است.

دستگاه فتوکپی

یکی از مهم ترین ماشین های اداری دستگاه فتوکپی است. در بسیاری از مواقع تهیه یک رونوشت و یا کپی از یک سند برای ما بسیار مهم و ضروری است. شاید با واژه ‏کپی برابر اصل است ‏برخورد داشته اید شاید این واژه ‏بهتر بتواند به نقش و اهمیت دستگاه ‏فتوکپی اشاره نماید. دستگاهی که از اسناد یک تصویر دقیقاً مشابه آنها تهیه نماید را دستگاه فتوکپی می نامند. برای شناخت هرچه بیشتر دستگاه ‏فتوکپی باید بدانیم فتوکپی به چه چیزی اطلاق می گردد.کلمه فتو (Photo) به معنای عکس ، نما یا تصویر است و کلمه کپی (Copy) نیز به معنی رونوشت ، روگرفت و تکثیر است . بنابراین فتوکپی عبارت است از رونوشت، روگرفت و نسخه چاپی از یک سند می باشد. سند نیز به نوشته و یا تصویری اطلاق می گردد که می خواهیم از آن یک رونوشت تهیه نمایم که به آن ارژینال نیز می گویند.دستگاه کپی از مجموعه سیستم های مکانیکی و الکترونیکیساخته شده است که انرژی مصرفی آن از نوع الکتریکی است. برای کپی گرفتن به وسیله دستگاه فتوکپی باید مد را روی اسکن قرار داده و بعد ازاستارت آن تصویر سند بر روی کاغذ سفید از دستگاه خارج می گردد.‏دستگاه فتوکپی برای انجام عملیات تهیه فتوکپی به مواد مصرفی اولیه نیاز دارد که عبارتند از: -کاغذ سفید (خام)-تونر- دولوپر 

قبل از تعمیر هر وسیله ای باید با اجزای تشکیل دهنده و مسئولیت هر قطعه آشنا باشید تا بتوانید در زمینه عیب یابی و تعمیر دستگاه موفق باشید.خوشبختانه مهندسان موسسه انفورماتیک پارسه با آشنایی کامل با سیستم انواع دستگاه ها چاپ و کپی می توانند تعمیرات فتوکپی شما را به بهترین نحو ممکن انجام دهند.همچنین موسسه پارسه با برگزاری کامل ترین دوره های آموزش تعمیرات فتوکپی کپی ماشین های اداری به شما برای تعمیر چاپگر یا دستگاه کپی خود و یا ایجاد یک مسیر کاری برای کسب درآمد کمک نماید. حال به معرفی اجزای تشکیل دهنده دستگاه های فتوکپی می پردازیم.در حالت کلی دستگاه فتوکپی از اجزا و قسمتهای مختلف ساخته شده است که برای بررسی می توان آن را به سه قسمت اصلی تقسیم نمود :

بدنه 

اجزای مکانیکی

اجزای الکترونیکی

* اجزای تشکیل دهنده دستگاه فتوکپی که در زیر مجموعه بدنه قرار دارند عبارتند از : 

نمای داخلی دستگاه

فتوکپی دارای اجزای مختلفی است که با آزاد کردن ضامن رها کننده در کپی های رومیزی قسمت بالایی آن از قسمت زیرین جدا شده و بین آن یک فاصله بوجود می اید که از آن برای دسترسی هر چه بهتر به قسمتهای داخلی دستگاه می توان استفاده نمود .

سرپوش اسناد

برای انجام عملکرد صحیح و کارایی بهتر در هنگام اسکن سند (ارژینال)، از سرپوش (کاور) اسناد استفاده می شود. این سرپوش به صورت متحرک است. برای کپی برداری باید سرپوش را بالا برد. و سند را روی شیشه قرار داد. و سپس دوباره سرپوش را روی سند قرار دهیم.

مبز اسناد (table orginal) ‏

‏که به آن شیشه اسناد یا شیشه ارژینال نیز می گویند. برای اسکن سند و شروع کپی برداری باید سند روی شیشه اسناد قرار گیرد.

سینی خروجی کاغذ ( Paper exit Tray ‏)

‏اسناد پس از کپی برداری از این محل خارج و روی سینی خروجی کاغذ قرار می گیرند.

ضامن آزاد کننده کاست ( grip ‏)

‏برای بیرون کشیدن کاست کاغذ باید ضامن آزاد کننده کاست را گرفته و به بالا هل داده و به بیرون ‏بکشیم سپس می توانیم درون آن کاغذ قرار دهیم.

راهنمای تغذیه دستی ( Manual feed orginal guide ‏)

‏زمانی که می خو اهید کاغذ را به صورت تک برگ در محل تغذیه تک برگ قرار دهیم باید ابتدا صفحه متحرک یا راهنمای تغذیه را با اندازه سایزکاغذ تنظیم کنید.

سینی تغذیه دستی (Manual Feed Tray) 

نام دیگر آن Baypass یا تک برگی است . اگر بخواهیم به صورت تک برگ از دستگاه کپی بگیریم کاغذ سفید (خام ) را در این محل قرار می دهیم .

پانل اپراتوری (operation panel)

کنترل دستگاه و انجام کلیه قرامین و دستورات از این قسمت به دستگاه کپی اعمال می شود . در این پانل نشانگر ها ، کلید ها و کلید - نشانگر قرار دارند .

درپوش جلو (Front cover)

برای دسترسی به بعضی از قسمت های دستگاه ، سرویس و یا کاغذ گیر کرده و باید این درپوش را باز نمود باید دقت نمود که در حین فتوکپی گرفتن توسط دستگاه این درپوش باز نشود چون با باز کردن آن دستگاه بلافاصله خاموش می شود و امکان دارد کاغذ داخل دستگاه گیر کند.

 کلید خاموش و روشن (Power Switch)

کلید برق اصلی دستگاه است و دستگاه فتوکپی به وسیله آن خاموش و روشن می شود . پاور سوئیچ یک نوع کلید الاکلنگی (seesaw) با یک طرفه است که فقط دو حالت قطع و وصل دارد.

سینی کاغذ (Paper try)‌

به این قسمت کاست (Cassette) نیز می گویند اگر بخواهیم بیشتر از یک برگ از دستگاه کپی بگیریم باید کاغذ سفید را در این مجل قرار دهیم . کاست محل ذخیره کاغذ جهت کپی برداری است.

* اجزای تشکیل دهنده دستگاه فتوکپی که در زیر مجموعه اجزای مکانیکی قرار دارند عبارتند از :

اجزای مکانیکی در تشکیل کپی از یک سند عملکرد مستقیم دارند و هر چند در آنها قطعات مختلفی بکار رفته است ولی نوع عملکرد کاری آنها مکانیکی است . تمامی این قسمت ها ارتباط کاری نزدیکی با یکدیگر دارند. و ما اکنون بنابر اولویت به بررسی کلی این قسمت ها می پردازیم .

 اپتیک (optic) : اولین مرحله تشکیل تصویر در دستگاه فتوکپی است که محل آن در زیر صفحه شیشه ای بالای دستگاه قرار دارد .

یونیت شارژ (Charger unit) : عمل باردار کردن یا فعال کردن درام به عهده یونیت شارژ است و در بالای درام قرار دارد و با باز کردن درب جلو قابل مشاهده است .

درام (Drum) : لوله ای استوانه ای زرشکی رنگی می باشد که ابتدا تصویر کپی بر روی آن تشکیل می شود .

یونیت ترانسفر (Trancfer Charger ):

عمل انتقال تونر از سطح درام به کاغذ را انجام می دهد .

هیتر : نام دیگر آن فیوزینگ است . در این بخش تونر ها با فشار دو پرس که یکی در زیر قرار دارد و یکی در رو که با درجه حرارتی که در دستگاه های مختلف متفاوت است و حداقل 200 درجه می باشد پخته شده و به خورد الیاف کاغذ می روند حال سوال اینکه چرا این تونر ها به پرس بالایی نمی چسبند ؟ چون که این پرس از جنس تفلون می باشد و همانطور که می دانید تفلون ماده است که نچسب است . هیتر آخرین مرحله تشکیل تصویر است .

یونیت تغذیه کاغذ ( Peper feeding Unit)

یونیت تغذیه کاغذ از دو قسمت تشکیل می شود .

محل های تغذیه کاغذ : مجل تغذیه کاغذ در دو دستگاه فتوکپی از دو قسمت تک برگ (by Pass) و چندی برگی انجام می شود .

یونیت ترانسفر (Trancfer Charger ): عمل انتقال تونر از سطح درام به کاغذ را انجام می دهد .

کاغذ کش ها :

انتقال کاغذ در دستگاه به عهده کاغذ کش هاس است . که شامل کاغذ کش ورودی کاغذ داخلی و کاغذ کش خروجی است .یک قسمت دیگر که در تشکیل تصویر نقش دارد ولی به لحاظ ارتباطی که با اجزای دیگر دارد آن را نیز در همین قسمت توضیح می دهیم .

 یونیت درایور (main drive unit)‌:

مجموعه چرخ دنده ها و تسمه هایی است که نیروی موتور الکتریکی اصلی دستگاه فتوکپی را به قسمت های دیگر می رساند .

یونیت ترانسفر (Trancfer Charger ):

عمل انتقال تونر از سطح درام به کاغذ را انجام می دهد.

* اجزای تشکیل دهنده دستگاه فتوکپی که در زیر مجموعه اجزای الکتریکی قرار دارند عبارتند از : 

تمامی قسمت های مکانیکی دستگاه کپی توسط سیستم الکترونیکی آن کنترل می شود. بخش های مختلف آن شامل چندین قسمت اصلی است که به ترتیب بیان می شود.

1. بردهای الکترونیکی (Elecronic Boards):

بردهای الکترونیکی هم کار کنترل قطعه ای از دستگاه و یا قسمتی از آن را انجام می دهند و هم کارتغذیه ولتاژ دهی به قطعه و یا قسمتی از دستگاه را بر عهده دارند.هر یونیت یا هر قسمت از دستگاه کپی بوسیله یک برد الکترونیکی کنترل می شود ولی مهمترین این بردها که در دستگاه نقش اصلی را ایفا می کنند عبارتند از :

  • برد اصلی دستگاه (Main Board)
  • برد تغذیه و ولتاژ (High voltag board)‌

که در دو نوع Ac board و Dc board می باشد و هر کدام بنابر محل استقرار خود عملکرد متفاوتی دارند.

2.سنسورها و سوئیچ ها (Switch and Sensor):

سنسورها و سوئیچ ها حس گرهایی الکتریکی هستند که اطلاعات خبری را بر حسب کارهایی که در دستگاه انجام می شود به بردهای الکترونیکی می رسانند. هر کدام از سنسورها ظیفه خاصی را انجام می دهند و در قسمت های مختلف دستگاه وجود دارند.

سنسور دستگاه کپی

3.موتورهای الکتریکی (Electronic Motors):

موتورهای الکتریکی حرکت کلیه یونیت ها و قطعات دستگاه کپی را انجام می دهند و همگی دارای یک فاز بوده و در دو نوع ذغل دار و بدون زغال هستند.کلاچ ها و سلونوئیدها جز قطعات الکترومکانیکی هستند و یا یک جریان الکتریکی فعال شده و یک حرکت مکانیکی را انجام می دهند.

 آشنایی با اساس کار دستگاه فتوکپی جهت تعمیرات فتوکپی

یکی از بزرگ‌ترین روش‌های نسخه‌برداری، فتوکپی است که اساس فرایند فتوکپی به‌طور خلاصه در مراحل زیر آمده است، همچنین این مطلب می تواند نکاتی در مورد آموزش تعمیرات فتوکپی ارائه دهد.

1- ابتدا روی غلتک نواری یا استوانه‌ای درام (Drum) یک بار الکتریسیته یکنواخت ساکن قرار دارد که ولتاژ بین دو سر آن معمولا 700-600 ولت می‌باشد. سطح غلتک با هادی نوری پوشیده شده است. در گذشته هادی نوری با روکش سلنیوم پوشیده شده بود که با بار مثبت شارژ می‌شد. اما به‌دلیل سمی بودن آن، امروزه از هادی‌های نوری آلی با بار منفی استفاده می‎شود.

2- در دستگاه کپی از نور استفاده می‌شود و به این خاطر است که به آن دستگاه فتوکپی می‌گویند (کپی با استفاده از نور=photocopy ). بنابراین باریکه نور شدیدی از کاغذی که روی شیشه دستگاه کپی قرار داده شده است عبور می‌کند. قسمت‌های سفید کاغذ نور را منعکس کرده و هنگامی که نور منعکس شده به سطح درام برخورد می‌کند آن قسمت سطح باردار درام خنثی می‌شود. نواحی تیره سطح کاغذ (مانند متن و تصاویر) نور را منعکس نمی‌کنند (جذب می‌کنند) و در نتیجه نواحی با بار منفی روی درام باقی می‌ماند.

3- درون دستگاه فتوکپی پودر سیاه رنگ بسیار ظریفی به نام تونر موجود است. پودر تیره تونر که با بار مثبت شارژ شده‌اند به بارهای منفی که روی درام باقی مانده‌اند می‌چسبند (بارهای غیر‌همنام یکدیگر را جذب می‌کنند). در واقع درام می‌تواند به‌صورت انتخابی شارژ شود. در نتیجه فقط قسمت‌هایی از آن تونر را جذب می‌کند. جایی که کاغذ اصلی سیاه است روی درام الکتریسیته ساکن ایجاد می‌کند اما جایی که سفید است ایجاد نمی‌کند و یک تصویر از مدرک روی آن شکل می‌گیرد.

4- سطح کاغذ با الکتریسیته ساکن منفی شارژ می‌شود و تونر باردار مثبت از سطح درام به سطح کاغذ جذب می‌شود. تونر به دما حساس است و در نتیجه هنگامی که ذرات نرم تونر از درام جدا و جذب کاغذ می‌شوند با استفاده از گرما به سطح کاغذ می‌چسبند و به این ترتیب یک کپی ایجاد می‌شود.

در مرحله آخر، هادی نوری باید پاک شده و برای کپی بعدی آماده شود. این عمل به‌طور عادی به‌وسیله در معرض نور قرار دادن آن و خروج بارهای الکتریکی باقی‌مانده و نیز حذف تونر‌های اضافی به‌وسیله یک تیغه،انجام می‌شود.

آشنایی با اجزای دستگاه فتوکپی و تعمیرات دستگاه کپی

سبک های فراگیری مانیتور و شناخت موسسات قابل اعتماد تعلیم شبکه در داخل کشور

 عنوان: سبک های فراگرفتن سیسکو و معرفی آموزشگاه های با کیفیت آموزش شبکه در کشور

 

سبک های یادگرفتن network و اعلام آموزشگاه های معتبر آموزش network در داخل کشور

این مقاله درباره ی اموزش شبکه می باشد  و شبکه ها رو از نظر مقیاس های جغرافیایی که در در بر میگیرند تقسیم بندی میکنیم و در خصوص ویژگیهای هر توپولوژی که در این شبکه ها استفاده میشود نیز توضیحاتی را ارائه خواهم کرد . در ابتدا از نظر سخت افزاری اگر بخواهیم سخت افزاری شبکه را دسته بندی کنیم از دو دیدگاه می توان به آنها نگاه کرد:

دیدگاه اول تکنولوزی انتقال : به این معنا که شبکه از چه نوع کانالی به عنوان واسط انتقال استفاده می کند که خود به دو دسته تقسیم می شود.
• الف) شبکه های پخش فراگیر یا Broadcast
• ب) شبکه های نقطه به نقطه یا point 2 point
• که از محدوده ی مقاله ی ما خارج می باشد.


دیدگاه دوم مقیاس شبکه و ناحیه ی تحت پوشش آن: به این معنا که شبکه چه مسافت جغرافیایی را پوشش می دهدو حداکثر چند ایستگاه می تواند در شبکه وجود داشته باشد. (مقصود از ایستگاه، یک ماشین همانند computer یا printer است که به عنوان یک موجود مستقل می تواند با بقیه ماشین ها ارتباط برقرار کند و تبادل اطلاعات صورت گیرد.


دسته بندی شبکه ها از نظر مقیاس بزرگی:

1. شبکه های محلی LAN یا (Local Area Network )
2. شبکه های بین شهری MAN یا (Metropolitan Area Network )
3. شبکه های گسترده WAN یا (Wide Area Network )
• البته شبکه های دیگری نیز وجود دارد که در ادامه توضیحاتی در مورد هر کدام به شما ارائه می دهم.


شبکه های محلی (LAN ) : شبکه ایست خصوصی واقع در یک ساختمان یا مجتمع که حداکثر ابعاد آن یک یا دوکیلومتر باشد و تحت مالکیت سازمانهای کوچک، ادارات، نهادها، محیط های آموزشی و کارخانه های کوچک نصب و راه اندازی می شود. یک شبکه LAN سه مشخصه دارد که آنرا از سایر انواع شبکه متمایز می کند :
1. اندازه یا سایز : اندازه LAN بسیار محدود است. بصورتیکه زمان انتقال سیگنالها در آن (حتی در بدترین شرایط) بسیار کم و از قبل قابل پیش بشنی است. دانستن این محدودیت ها برای طراحی شبکه بسیار مهم و اساسی است و باعث ساده تر شدن مدیریت شبکه نیز می شود.
2. تکنولوژی انتقال یا رسانه : تکنولوژی انتقال اطلاعات در LAN بین 10 تا 100 میلیون بیت در ثانیه، تأخیر انتشار (Propagation Delay ) در آن کم و در حد میکرو یا نانو ثانیه می باشد و خطا در آن بسیار اندک است. LAN های جدیدتر به سرعت Gbps10 نیز دست یافته اند.سرعت انتقال در شبکه معمولاً با واحد مگابیت بر ثانیه(1,000,000 ) یا گیگا بیت بر ثانیه (1,000,000,000 ) اندازه گیری می شود. حتما مفهوم تأخیر انتشار برایتان گنگ است : مدت زمانی است که یک سیگنال حامل پیام (الکترکی یا نوری) از ابتدای کانال به انتهای آن منتقل می شود. در کانالهای فیبر نوری تأخیر انتشار حدود µs 3.3 و در کانال های مسی یا رادیویی حدود µs 5 به ازای هر کیلومتر خواهد بود.
3. توپولوژی یا همبندی شبکه : توپولوژی یک شبکه تشریح کننده ی اتصال کامپیوترها در یک شبکه به یکدیگر است. پارامترهای اصلی در طراحی یک شبکه، قابل اعتماد بودن و مقرون به صرفه بودن است.


گرفتن اقامت سوئد از طریق ازدواج

عنوان:مهاجرت سوئد از راه ازدواج  

این مقاله درمورد مهاجرت به سوئد می باشد.

دانشگاه علوم کاربردی ساکسیون (Saxion University of Applied Sciences) در شرق هلند در سه پردیس در شهرهای شاخص دونتر، انسخده و آپلدورن واقع شده است. این دانشگاه دارای جمعیت دانشجویی در حدود ۲۴۰۰۰ نفر است که ۳۷۰۰ نفر آنان را دانشجویان خارجی تشکیل میدهند. دوره های بین المللی دانشگاه به زبان انگلیسی و در گرایشهای مختلف از بازرگانی تا مطالعات مهندسی ارائه میگردد. دوره های بین المللی ساکسیون در سطوح ملی و بین المللی مورد تأیید هستند و بنابراین، مدارک صادره از سوی آن در سراسر جهان معتبر هستند و شما را قادر به یافتن شغل در کشور خودتان یا در بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان قادر خواهند ساخت.

 آموزش در ساکسیون بسیار دانشجو محور است و بر روی تمرینات حرفه ای متمرکز میباشد. به عنوان یک دانشجو، شما در فرایند تحصیل خودتان بسیار مسئول هستید. البته اساتید و مربیان ما همیشه برای کمک و ارائه توصیه های لازم به شما در دسترس هستند. بیشتر مربیان ما از تجربه سالهای طولانی تدریس در سازمانهای فنی-حرفه ای برخوردارند. فضای تحصیل در ساکسیون دوستانه، چند فرهنگی و باز است.

 برنامه های بین المللی: ساکسیون دوره های انگلیسی خود را به مدت بیش از ده سال ارائه کرده است. به عنوان یک دانشگاه علوم کاربردی، ساکسیون عمدتاً مهارتهای عملی و تحقیقات کاربردی را مقدم میدارد. برنامه ها به میزان زیادی بر روی بهترین تمرینها و مهارتها برای استفاده در موقعیت های کاری متمرکز شده اند تا شما را برای ورود سریع به بازار کار و شغل مد نظر شما و نیز تحصیلات آتی آماده سازند.

 برنامه کارورزی Connect International: اگر میخواهید پس از فراغت از تحصیل در هلند بمانید، ساکسیون فرصتی عالی را در اختیار شما قرار میدهد تا تجربه کاری و مهارتهای شغلی خود را گسترش داده و شانس خود را برای پیدا کردن موقعیت مناسب در بازار کار هلند و سایر کشورهای دنیا از طریق برنامه کانکت اینترنشنال افزایش دهید. این برنامه فرصتی را برای فارغ التحصیلان ساکسیون فراهم میکند تا بلافاصله پس از اتمام دوره خود یک دوره کارورزی را در یک شرکت یا سازمان در هلند به مدت ۶ ماه تا ۱ سال بگذرانند. شرکتها و سازمانهایی که کارکرد بین المللی دارند به استخدام کارکنان دارای مهارتهای بالا که معلومات و تجربه کافی در فرهنگ ها، زبانها و کشورهای خاصی داشته باشند علاقه بیشتری نشان میدهند. این موضوع نه تنها استخدام کارمندان فنی، بلکه مشاغل مدیریتی، پشتیبانی، فروش و بازاریابی را نیز در بر میگیرد. از طریق شبکه گسترده شرکتها و سازمانهای مرتبط با ساکسیون در صنایع مختلف در سراسر هلند، فارغ التحصیلان از امکانات عالی برای پیدا کردن موقعیتهای جالب کارورزی برخوردارند.

  شرایط عمومی ورود به دانشگاه: برای ورود به دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد ما که به زبان انگلیسی تدریس میشوند نمره کل ۶٫۰ در آزمون آیلتس آکادمیک (یا یک آزمون معتبر دیگر زبان) ضرورت دارد. برای ورود به دوره های آمادگی دانشگاه، شرایط مقداری متفاوت خواهد بود.

یکی از راه های مهاجرت به هلند ادامه تحصیل در این کشور می باشد.

مهاجرت به سوئد , مهاجرت به آلمان , مهاجرت به سوئد

اموزش شیوه نصب و راه انداختن HP Printer

عنوان: تحصیل  در کانادا و معرفی بهترین دانشگاه های کانادا

آموزش نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای HP Printer ، امروزه یکی از نیازهایی است که افرادی که با کامپیوتر کار میکنند و با چاپگرها آشنایی دارند به آن نیاز پیدا میکنند . همچنین افرادی که در زمینه مدیریت شبکه فعالیت دارند به پرینترهایی HP در سطح سازمان نیاز دارند. میتوان برای پرسنل هایی که به پرینتر احتیاج دارند یک چاپگر اختصاص داد اما بدلیل اینکه تعداد پرینتر زیادی این نیاز را برطرف میکنند ( خصوصا در سازمانهای بزرگ) ، انجام چنین کاری چندان به صرفه نیست. در راستای بهینه سازی چاپگرها و همچنین برای صرفه جویی در هزینه ها و مدیریت بهتر آنها ، میتوانیم از یک یا چند دستگاه پرینتر استفاده کنیم و با اشتراک گذاری و مدیریت متمرکز آنها ، بهترین استفاده را از آنان ببریم . انستیتو انفورماتیک پارسه در این مقاله آموزشی به آموزش نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای HP Printer ، همچنین اشتراک گذاری چاپگرها پرداخته است.

خوب ما همیشه وقتی میخواهیم یک دستگاه فیزیکی چاپگر را نام ببریم ، آن را "Printer" صدا میزنیم که این از نظر فنی چندان کار درستی نیست در ابتدا با چند اصطلاح آشنا میشویم چون در ادامه مقاله نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای اچ پی HP از این اصطلاحات استفاده میکنیم :

• Print job - هر گونه اسناد و فایلی که برای چاپ ارسال میشود در Print job ذخیره میگردد که در ادامه پنجره ی آن را مشاهده میکنیم.

• Print device - به دستگاه فیزیک پرینتر یا همان چاپگر گفته میشود ،فرقی نمیکند پرینتر شخصی باشد ، و یا چاپگرهای کوچک و بزرگ در شبکه های مختلف.

• Print Queue - به صفی گفته میشود از فایلها یا سندها که برای پرینت در نظر گرفته میشوند.

• Print Port - به پورت یا همان درگاهی که چاپگر را به کامپیوتر متصل میکنند گفته میشود.

• Spool - زمانی که شما دستور چاپ یک سند را میدهید تک تک صفحات آن وارد حافظه موقت میشود و سپس چاپ میگردد که به آن Spool کردن نیز گفته میشود.

• Print driver - به زبان برقراری ارتباط سخت افزار با نرم افزاری که از روی CD و یا DVD درایور تهیه شده از طرف شرکت سازنده پرینتر نصبش میکنید گفته میشود.

 آموزش نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای HP 

برای نصب Printer در Run تایپ میکنیم control printers و بعد در پنجره باز شده راست کلیک کرده و Add printer را میزنیم به شکل زیر دقت کنید همونطور که در شکل مشاهده میکنید :

Add a local printer : برای نصب پرینتر (یک Device Printer)  که بر روی کامپیوتر خودتون نصب شده بکار میره. 

Add a network, wireless or Bluetooth printer : برای نصب Device Printer هایی که در شبکه وجود دارند و یا بصورت بلوتوث و با بیسیم هستند بکار میرود 

در اینجا ما چاپگر را به کامپیوتر خود متصل کردیم پس مورد اول یعنی Add a local printer را انتخاب میکنید 

همانگونه که در شکل زیر مشاهده میکنید در مرحله بعد میتوانید دو انتخاب را بکنید ،

• Use an existing port : در آن میتوانید مشخص می کنید که پرینتر شما توسط چه پورتی متصل شده

• Create a new port : در آن یک پورت جدید تعریف کرده و چاپگر خود را توسط آن پورت معرفی میکنید

در اکثر پرینترهای در حال استفاده پورت USB استفاده میشود و یه جورایی عملا از هیچ کدوم از این دو مورد استفاده نمیشود پس همان مورد اول را نگه داشته و Next میکنیم . 

در پنجره بعدی لیستی از درایورهایی که از طرف ویندوز تا زمان انتشار آن تایید شده نشان داده میشود ، در سمت چپ برند پرینتر و در سمت راست مدل آن را مشخص میکنید. اگر ساخت پرینتر شما بعد از انتشار ورژن ویندوزتان باشد میتوانید دکمه Windows Update را بزنید و اگر CD یا DVD پرینتر را تهیه کرده اید میتوانید با زدن دکمه Have Disk… آن را به لیست اضافه و در نهایت معرفی کنید، در اینجا ما به عنوان مثال پرینتر HP و از نوع HP Color LaserJet CP4005 PCL6 انتخاب کرده ایم 

را زده و در مرحله بعد هم یک نام برای Printer تعریف شده انتخاب میکنیم و باز هم Next میکنیم تا نصب پرینتر انجام شود. 

در مرحله بعد ، در صورت تمایل میتوانیم پرینتر مد نظر را به اشتراک بگذاریم، در حال حاضر چون از مبحث آموزش نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای اچ پی  دور میشویم مورد اول را انتخاب کرده و Next میکنیم.

و در پایان میتوانیم برای تست چاپگر نصب شده دکمه Print a test page را بزنیم تا یک صفحه برای چاپ کردن ارسال شود و در پایان Finish را میزنیم

آموزش نحوه نصب و راه اندازی پرینترهای اچ پی 

    

 

نکاتی مهم و کاربردی که باید برای پناهندگی استرالیا بدانید

عنوان: نکاتی مهم و کاربردی که باید پس از پناهندگی استرالیا بدانید

این مقاله نکاتی اساسی و مهم درمورد کار در استرالیا بیان می کند.

در جهان امروز, آموزش در سطح بین المللی افزایش چشمگیری داشته است.رشد سریع آموزش های بین المللی زمینه ساز درخواست دانشجویان زیادی برای تحصیل در کشورهای خارجی شده است.دانشگاه های بین المللی هر ساله میزبان تعداد زیادی از دانشجویان متقاضی مهاجرت و ادامه تحصیل می باشد.این دانشگاه ها باید بتوانند برای کسب اعتبار و قرار گرفتن در رنکینگ بین المللی خود را از لحاظ سیستم آموزشی, سطح علمی, تجهیزات و تکنولوژی و غیره با یکدیگر رقابت کنند و بتوانند سطح بالایی از خدمات آموزشی را به دانشجویان ارائه دهند.امروزه تحصیل در آمریکا, کانادا, استرالیا و اروپا در صدر لیست متقضیان قرار دارد.

امروزه اعزام دانشجویان به این دانشگاه ها و کشورها به یک تجارت پر رونق تبدیل شده است.درآمد زیاد دفاتر اعزام دانشجو و افرادی که هماهنگی این امر را انجام میدهند باعث شده است تا پای کلاهبرداران نیز به این موضوع باز شود و با استفاده از تبلیغات دروغ سعی در کسب درآمد برای خود و از بین بردن رویاهای شما بکنند.برای جلوگیری از سواستفاده این افراد و از بین رفتن فرصت های شما سازمان امور دانشجویان هرساله لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور را معرفی میکند که در ادامه خبر و لیست این موسسات مورد تایید را مشاهد میکنید.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، فهرست اسامی و مشخصات موسسات و شرکت های مجاز خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور بروز رسانی شد.براساس این گزارش ، اعتبار موسسات و شرکت های مجاز خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بررسی می شود و در آخرین به روز رسانی که تا پایان شهریورماه انجام شده وضعیت اعتبار این موسسات را اعلام کرد.

از تعداد ۱۸۱ موسسه مجاز خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور اعتبار مجوز تعداد ۴۲ مرکز به پایان رسیده است و تمدید مجوز ۳۵ موسسه در دست بررسی است.همجنین ۴۶ موسسه دارای مجوز تا پایان سال ۹۴ هستند و تعداد ۵۸ موسسه نیز مجوزهای لازم تا پایان سال ۹۵ را دارا هستند.متقاضیان اعزام به خارج از کشور در هنگام عقد قرارداد با هر یک از موسسات لازم است نسبت به تاریخ انقضاء مجوز صادره دقت لازم را داشته باشند چرا که موسساتی که اعتبار مجوز فعالیتشان منقضی شده است، حائز شرایط برای عقد قرارداد نیستند.

موسسات مجاز اعزام دانشجو به خارج

عقد قرارداد با موسسات اعزام دانشجو که تمدید مجوزشان در دست بررسی است در صورتی که زمان عقد قرارداد مراتب با دبیرخانه کارگروه موسسات هماهنگ شود بلامانع خواهد بود.داوطلبان باید توجه داشته باشند که در صورت بروز شکایت نسبت به عملکرد موسسه طرف قرارداد، می توانند ضمن ضمیمه کردن مستندات لازم (به ویژه قرارداد) به یکی از طرق مراجعه حضوری، ارسال از طریق پست و تلفن نس بت به طرح درخواست خود اقدام کنند.

همچنین این مقاله به شرایط زندگی در شهرهای استرالیا  اشاره میکند.